Avondklok | Zondag met Lubach (S13)

  Weergaven 431,182

vpro zondag met lubach

4 maanden geleden

We hebben nog steeds een avondklok. Er is afgelopen week veel gebeurd, maar eigenlijk weinig veranderd.

Dit is het dertiende seizoen van Zondag met Lubach. Serie rond de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Zeven dagen nieuws in 30 minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Vanachter een desk. In een pak. Op een stoel. Laatste seizoen. Zo goed als nieuws. zie je iedere week om 21.15 uur op en NLfast.

Deze video komt uit uitzending 3 van seizoen 13 van Zondag met Lubach. Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondag-met-lubach...

www.vpro.nl/zml

Reacties
Jacob Janssen
Jacob Janssen 2 maanden geleden
Propaganda is een vorm van communicatie waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen door het bespelen van de publieke opinie. Dit wordt bewerkstelligd door het bewust verspreiden van eenzijdige en/of verzonnen informatie.
I Love Hamas
I Love Hamas 3 maanden geleden
Ok
Miriam Yahushua
Miriam Yahushua 3 maanden geleden
Alle commentaren die gegeven zijn met betrekking tot W. Engel een terrorist te noemen worden systematisch verwijderd! Dat is PUBLIEKE POLITIEKE OMROEP 😈
Bianca Hanke
Bianca Hanke 3 maanden geleden
Nederlanders zonder Nederlandse narionaliteit en zonder woonplek en werkplek moesten buiten Nederland blijven om geen ruzzie met de wet te krijgen. Jullie hebben iemand vergeten in jullie beslissingen... Ik bedoel in jullie avondklokbeslissing.
Peter SJ
Peter SJ 3 maanden geleden
ik heb een vraag,hoe kan dat??In most tolerant country in Europe possibly most tolerant in whole World,somebody is making curef???How U going to explained that this most tolerant country after 21:00 is turning to police state???After 21:00 freedom and tolerance is over..
asioe kiou
asioe kiou 3 maanden geleden
en heeft het al effect?😂
Christiaan Noot
Christiaan Noot 3 maanden geleden
Beetje mild naar een regering die zonder enige bewijsvoering doet waar die zin in heeft Lubach....
the_ W
the_ W 3 maanden geleden
kritiek op Willem Engel is goed mogelijk. maar Lubach komt niet verder dan over zijn uiterlijk te praten. typisch links, denkt men nou echt dat dat argumenten zijn?
Iris DP
Iris DP 3 maanden geleden
Heerlijk
asioe kiou
asioe kiou 3 maanden geleden
Nederlander.
dcoog anml
dcoog anml 3 maanden geleden
die nietig verklaard is. Dat geld natuurlijk niet voor degenen die nu een boete krijgen
Tijs Grasman
Tijs Grasman 3 maanden geleden
Wow Lubach wordt echt steeds slechter :( en politiek correcter. Super jammer... Ik haak af. Heb erg genoten van de eerdere seizoenen
KenKerNooBs
KenKerNooBs 3 maanden geleden
Lekker kritische linkse kenker billenkruiperd
Amber S.
Amber S. 3 maanden geleden
die man heet niet voor niets Rob Trip, he is tripping
Leon
Leon 3 maanden geleden
Wat ben jij een zielig figuur. Het NOS Journaal probeert zo objectief mogelijk te zijn.
Partovi Mehdi
Partovi Mehdi 3 maanden geleden
Het wordt wel steeds minder. Minder kritisch, scherp en grappig. Jammer 😀
dcoog anml
dcoog anml 3 maanden geleden
Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha
Didier Capello
Didier Capello 3 maanden geleden
De rechter was het dus niet oneens met de avondklok maar alleen tegen de juridische constructie? Onzin. Hij heeft wel degelijk kritiek gehad op de inhoud. Er was geen rekening gehouden met de effecten van de gelijktijdig ingestelde een-persoon-bezoek-regeling waardoor de avondklok effecten niet getoetst kon worden. De voorzieningenrechter vond dat slordig. Gelukkig hebben de oppositiepartijen wel op beide punten gehamerd tot aan de mea culpa van Grapperhaus. Zelfs kartelpartijen GroenLinks en PvdA hadden forse kritiek op zowel inhoud als constructie. Helaas hebben ze zich verder in het tweede kamer debat voor de spoedwet-avondklok "door hun partijleden over weten te halen".
nieooj gotoy
nieooj gotoy 3 maanden geleden
buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.
Henry Bergman
Henry Bergman 3 maanden geleden
Volgens mij ben jij de proleet Lubach.Wat denk je eigenlijk dat jij werkelijk bent in de handen van de NPO..?
rs68dt9 kn1qr
rs68dt9 kn1qr 3 maanden geleden
Verwerpelijk en triest dat je Willem Engel wegframed als een no-body, Lubach. Je hebt je net als Youp van t Hek verlaagd tot hof-entertainer (of hofnar) van onze staat. Je bent een fan kwijt, heel jammer. Ik ga nooit meer naar je programma;s kijken.
Leon
Leon 3 maanden geleden
@Henry Bergman Beste Henry, Akwasi komt inderdaad - zo lees ik - uit een kaste van slavenhandelaren en behoort alleen daarom al geen grote mond te hebben. Ik ben niet zuur en heb geen bolwerk, links of wat dan ook. Tot nu toe heb ik alleen maar negativiteit van je gelezen. Dat maakt benieuwd naar het volgende: hoe zou Henry de wereld / de samenleving / Nederland graag ingericht zien en ervaren?
Henry Bergman
Henry Bergman 3 maanden geleden
@Leon Al het zuur komt uit jouw linkse intolerante witte hoek .Links bouwt aan een samenleving waarin de Guttmensch met zijn PC gezever de dienst uit maakt. Vermoedelijk ben je zo goed op de hoogte dat je denkt dat zieke marionetten clubs als BLM of de hypocriet en racist Akwasi nota bene zelf voortkomend uit een slavendrijvers familie, de gekleurde samenleving een dienst doen. Laat die man in Ghana zijn trendy haat proberen te verkopen .Het tegenover gestelde is het geval .Dergelijke zure door links gepromote haat en ellende zorgt alleen maar voor het aanwakkeren van zaken die uit een ver verleden stammen .Dit soort beleid toont de ware racist en jouw bolwerk is zuur ,links en overwegend wit wat ons wil vertellen wat wij al dan niet denken of mogen denken . De NPO dient een gevaarlijke agenda die ons zeker niet samen wil brengen. Heers en verdeel is het valse spelletje waar mensen als jij braaf onwetend of bewust in mee gaan met alle ellende van dien ..
Leon
Leon 3 maanden geleden
@Henry Bergman Sorry sorry Henry, excuses van mijn kant. Ik heb u helemaal verkeerd ingeschat. U bent geen boze witte man maar een positief ingestelde mens van kleur. Misverstanden kunnen snel ontstaan. Eén ding snap ik dan nog niet: NPO en NOS hebben veel oog voor mensen van kleur en binnenkort komt Omroep Zwart ook bij de NPO. Vanwaar dan uw zure reactie?
Henry Bergman
Henry Bergman 3 maanden geleden
​@Leon En wederom de brave volgzame napratende Leon die anderen verwijt naprater te zijn .Nu dan met je wederom zo originele term boze witte man waarmee je er nogal naast zit maar wel een heel grappige poging van je hoor maar hoe verzin je het ? Dat nog los van je kennelijk in jouw visie acceptabele racistische basis ineens over huidskleur te beginnen ..Maak je je boos ,boze witte guttmensch man ?.Blijf maar braaf de NPO volgen en napraten dan zit je in jouw beleving vast wel goed. Ga je me ook nog vertellen welke politieke voorkeur ik zou hebben met je gebazel over walg en griezelclub D66 en CU ?.Knap hoor hoe je jezelf zo klem weet te zwetsen in slechts een paar zinnen ..... Bye bye
Leon
Leon 3 maanden geleden
@Henry Bergman Beste Henri, ben jij nou een typisch voorbeeld van de boze witte man? Ik kan deels met je meevoelen want ik maak me ook boos over hoe het er tegenwoordig in Nederland aan toe gaat. Tegelijk snap ik je niet helemaal. Je hebt het over hoogwaardige arrogantie en betutteling van links. Maar links bepaalt het beleid helemaal niet, dat doet rechts wat dat zit in de regering. Nou goed, D66 en CU zijn lichtelijk progressief maar in jouw ogen vast betrouwbaar. Beticht je er mij nu van om een linkse extremist en een geitenwollen sok te zijn? Dat is jammer want dat ben ik niet. Ik heb vertrouwen in de NPO, waar men meestal in het centrum of iets links van het midden staat, met uitzondering van WNL natuurlijk maar zij doen ook hun best. Mag ik je nog wel even een cursus Nederlands aanraden?
The freedom factory
The freedom factory 3 maanden geleden
Je kunt die man van viruswaarheid afkraken... en graag die avondklok in stand willen houden.. that's fine, maar ik denk dat hij en z'n jurist wel hebben aangetoond dat onze zogenaamde rechtsstaat dus gewoon een beetje cermonieël vertoon is wat nergens meer over gaat, als behalve een demissionair kabinet in staat stellen meer gezag naar zich toe te harken, en 0 verantwoording nog hoeft af te leggen... welkom in een dictatuur !
Jose Ortiz
Jose Ortiz 3 maanden geleden
Op het nieuws vertellen ze dat de meerderheid niet in de avond klok gelooft maar zich wel er aan houdt. Ik zeg ja logisch want anders krijg je een boete. Wanneer er Niet met een boete wordt gedreigd dan houd zeker wel de meerderheid er niet aan. Ik zeker niet.
J C
J C 3 maanden geleden
Zojuist heeft het hof geoordeeld dat er niets mis was met de spoedwet. Dreadlock wappie moet 's avonds weer naar binnen..
lukloek
lukloek 3 maanden geleden
Dit noemen we neppe oppositie. Non-discussie over onzinnigheden terwijl we voor de zoveelste week zonder enig bewijs van noodzaak worden opgesloten. En dan zijn de jongens van viruswaarheid de feitenvrije terroristen, of wat deze gast ook allemaal uitkraamt om grappig te worden gevonden. Het zal vast hilarisch zijn voor de doorsnee Nederlander.
CatwomanCelia
CatwomanCelia 3 maanden geleden
Rob be trippin'
Eternal Void
Eternal Void 3 maanden geleden
"de opschorting waar door het kabinet om was gevraagd, om ongedaan te maken wat de rechter dus eerder vandaag zei, dat de avondklok van de baan zou zijn is toegewezen, wil niet zeggen dat er niet alsnog over wordt gesproken straks, in het hof, voor en tegen" xD
Soinas Doyi
Soinas Doyi 3 maanden geleden
Achterbaks meelopertje
bssni touir
bssni touir 3 maanden geleden
Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha
Soinas Doyi
Soinas Doyi 3 maanden geleden
Altijd weer die avondklok! Avondklok, zo lek: het zou verboden moeten worden.
foopyu nooui
foopyu nooui 3 maanden geleden
Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha
bssni touir
bssni touir 3 maanden geleden
Arjan, wat moet ik denken van hoe snel de regering opeens kan handelen als hun ideeën niet uitkomen?
Soinas Doyi
Soinas Doyi 3 maanden geleden
Ik ga stuk om dat stuk met Tex🤣🤣 correspondent lange zinnen hahha
bssni touir
bssni touir 3 maanden geleden
Achterbaks meelopertje
Joris De Laat
Joris De Laat 3 maanden geleden
De baas van Lubach is de partner van Ollongren.
Pano van Roseel
Pano van Roseel 3 maanden geleden
Verschrikkelijk programma....🤮
bssni touir
bssni touir 3 maanden geleden
buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.
Bellefleur
Bellefleur 3 maanden geleden
Waarschuwing voor je de comments in duikt, veel domme reacties over hoe “Lubach te links is geworden”.
Henry Bergman
Henry Bergman 3 maanden geleden
Nee hoor ,het is net zo,n linkse kruiper als jij wellicht ook bent. Braaf volgzaam en irritant
Carla De Waal
Carla De Waal 3 maanden geleden
Sukkel
Soinas Doyi
Soinas Doyi 3 maanden geleden
Links gelul
Bram Renes
Bram Renes 3 maanden geleden
Tex de Wit: de Bram Krikke zonder snor
foopyu nooui
foopyu nooui 3 maanden geleden
Beetje flauw hoor...
sam 93
sam 93 3 maanden geleden
Je mist het publiek, om je MOET lachen ja. Kom je er nu eindelijk achter dat je niet grappig bent...
topneorej
topneorej 3 maanden geleden
Bedroevend.
{}{}{}{}{}
{}{}{}{}{} 3 maanden geleden
Ik hoop dat ze de avondklok verlengen van tot 2121. Het moet maar eens afgelopen zijn met al die onverdiende vrijheden. Dat was voor onze grootouders maar die zijn nu allemaal dood dus nu zijn wij aan de beurt om vrijheid te 'verdienen'.
Chris
Chris 3 maanden geleden
Dreadlocks "cultural appropriation" noemen is het domste dat ik ooit op dit programma gehoord heb. En ik heb net dat liedje over die trucker gehoord.
Ieman alsaadi
Ieman alsaadi 3 maanden geleden
شكرا
Joann
Joann 3 maanden geleden
Je zou bijna nationale referenda gaan missen... Eentje over de avondklok is zo'n slecht idee nog niet
Snoep Animatie
Snoep Animatie 3 maanden geleden
Altijd weer die avondklok! Avondklok, zo lek: het zou verboden moeten worden.
Remco Lankester
Remco Lankester 3 maanden geleden
Achterbaks meelopertje
The Truth is De Waarheid
The Truth is De Waarheid 3 maanden geleden
Arjan, wat moet ik denken van hoe snel de regering opeens kan handelen als hun ideeën niet uitkomen?
mijuo roui
mijuo roui 3 maanden geleden
buitenlucht kan straks de hele dag illegaal worden wanneer ons demissionaire kabinet dat nodig acht.
Matthé Uijttewaal
Matthé Uijttewaal 3 maanden geleden
Beetje flauw hoor...
Trap 4 Days
Trap 4 Days 3 maanden geleden
Links gelul
dave van beers
dave van beers 3 maanden geleden
Virus waanzin toch? Volgens de rechter
HJ Dijksterhuis
HJ Dijksterhuis 3 maanden geleden
Lekker kritiekloos. Slappe hap Lubach. De eerste avondklok is dus NIET rechtsgeldig. Wat gebeurt er met de boetes? En kan iemand mij uitleggen waarom deze video 20x meer likes heeft dan dislikes? Zie de andere commments.
mijuo roui
mijuo roui 3 maanden geleden
2:47 Vandaag is mijn broek uit
Esther *
Esther * 3 maanden geleden
Knettergek word ik van die stem van hem.
anonjan82
anonjan82 3 maanden geleden
Lubach is een typisch NPO mannetje. Lekker een beetje de bange meerderheid naar de mond praten. De man is een meester in het kritisch lijken en ondertussen vooral met de macht meelullen.
chding zuure
chding zuure 3 maanden geleden
Jengel-twoggie*. * Third World Groupie
thommie busch
thommie busch 3 maanden geleden
Kut Willem engel
Alberto Stegeman
Alberto Stegeman 3 maanden geleden
ik mis ferry mingelen in deze barre linkse en rechtse spectrum tijden
Alberto Stegeman
Alberto Stegeman 3 maanden geleden
@chding zuure rasta pasta linkse rasta pasta links vara vpro gekte maluku che gevara tutu, robbeneiland etc
chding zuure
chding zuure 3 maanden geleden
Overal een mening over, maar hierover alleen over het kapsel van Willem Engel...
LimbDee
LimbDee 3 maanden geleden
Ik vind het wel verfrissend om op NLfast een kanaal te vinden dat grappiger is dan de comments.
Stan Vreuls
Stan Vreuls 3 maanden geleden
😨😨Begrijp ik nou goed dat mensen met een andere mening ineens wordt verweten dat het "terroristen" zijn? Mijn vorige reactie is verwijderd omdat ik Arjen een "laffe hond" noem, dus dat zal ik nu niet meer doen. Wel goed om te weten dat er flink gecensureerd wordt in de comments.
Remedy R
Remedy R 3 maanden geleden
Dit is nog maar mild. Zoek en je zult vinden.
gert-jan Weijers
gert-jan Weijers 3 maanden geleden
Ik wist altijd al dat je een deuger was maar dat je zo’n “deuger” was had ik nooit verwacht. Je neemt wel zeer stellig stelling tegen mensen die kritisch over het coronabeleid denken neemt.
Jaap Bleekveld
Jaap Bleekveld 3 maanden geleden
Wordt het niet tijd dat je die Lange arm van China nog eens bespreekt, Met het Communisme?
Dragons & Pigs
Dragons & Pigs 3 maanden geleden
Voorstel: Maatregelen niet verplichten. Maar voor mensen die zich niet vrijwillig aan de maatregelen willen houden de noodzakelijke zorg ontzeggen bij een eventuele besmetting.
connected online
connected online 3 maanden geleden
Avondklok afschaffen, de maatregelen zijn niet in verhouding. Middel is erger dan de kwaal:
kajieffa8
kajieffa8 3 maanden geleden
Wat een sukkel het gaat ook om jouw vrijheid 🤦🏾‍♂️
Hidde Kuiper
Hidde Kuiper 3 maanden geleden
En straks weer met zn allen op Rutte stemmen 🙄
ricardo van den berg
ricardo van den berg 3 maanden geleden
Ik denk dat het dan Text de witt moet worden ahahah
Trudy de bakker
Trudy de bakker 3 maanden geleden
Irritante msmgast brrrrrrrr
Anna Steinbrecher
Anna Steinbrecher 3 maanden geleden
Met alle respekt maar kijk eens naar je eigen kapsel...
Zonder Naam
Zonder Naam 3 maanden geleden
Het lachen zal vergaan!!! Nog even mensen dan zullen jullie de humor hier ook niet meer van inzien!! De wolf zal zich stapsgewijs openbaren!!
Uniscorn Chantal
Uniscorn Chantal 3 maanden geleden
Witte mensen met dreadlocks zijn altijd 100% wappie.
vpmvda
vpmvda 3 maanden geleden
Alles en iedereen over een kam scheren. Lekker praktisch als je iedereen in een hokje kan stoppen. Vooral de benoeming van de huidskleur vind ik hier heel sterk. De geschiedenis heeft ons namelijk laten zien dat dat heel goed is voor de beschaving en ons sterker maakt als samenleving. Voor mij zijn Unicorns dan ook wel de wezens om te volgen en mij door te laten inspireren. (Yes, dit alles is 100% sarcastisch)
Merijn van esch
Merijn van esch 3 maanden geleden
Als wit mens met dreadlocks zijnde moet ik het met je eens zijn. Echter uit zich dat bij mij niet in dit soort onzin 😆
Jarno Hoogland
Jarno Hoogland 3 maanden geleden
hihihahaha echt grappig
Benny Beusenberg
Benny Beusenberg 3 maanden geleden
Overal een mening over, maar hierover alleen over het kapsel van Willem Engel...
Debbie V
Debbie V 3 maanden geleden
Lubach de huissnol van d666!
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
Wappie!
The Rookie Mistake
The Rookie Mistake 3 maanden geleden
Logisch deze framing van Arjen. Zijn producer is de vriend van minister ollongron! Wiens brood men eet wiens mond men spreekt. Ze gaan er aan voorbij dat een rechter een uitspraak heeft gedaan en dat Rutte daar niet mee akkoord gaat en binnen 4 uur een nieuw spoedzitting heeft geclaimd met een andere uitslag. Nieuwe rechter Tan is ook vriendinnetje van V Dissel
The Rookie Mistake
The Rookie Mistake 3 maanden geleden
Avondklok is nergens op gebaseerd. Hugo de jonge kon niet verklaren hoeveel % reductie in besmettingen het zou geven
Wu Wei
Wu Wei 3 maanden geleden
Aldus sprak Arjan Lubach in opdracht van Kasja Ollongren. Ik vind een satire gemaakt door de regering tegen alle oppositie nog steeds een beetje raar. Verkeerdom of zo. ... ?
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
@Wu Wei als het niet Trump is, is het vast Poetin. Crowdfunding is vast opgezet om geld van Trump of Poetin wit te wassen.
Wu Wei
Wu Wei 3 maanden geleden
​@butterfly Het grote geld zit niet bij Trump hoor. Heel klein visje in een vijver vol haaien. Baudet financiert door crowdfunding. Engel en Jenssen weet ik niet. Maar het is zeker geen Trump. Waarom denk je dat Trump gek is?
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
Jensen, Willem Engel, Baudet worden gefinancierd door de gek Trump. En triste is dat Trump meer geld heeft dan alle D66'ers bij elkaar.
Roland McLovin'
Roland McLovin' 3 maanden geleden
jammer dat lubach niks over gezegd had dat überhaupt de avondklok een idioot idee is en dat iedereen moet kritiekloos doen wat regering wilt. een spoed wet? hoe kan dat??? lubach stop dansen voor muziek van regering en geef es een eigen mening. wordt es wakker.
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
@Roland McLovin' Kunt u garanderen dat zonder maatregelen niet nog meer ellende was veroorzaakt?
Roland McLovin'
Roland McLovin' 3 maanden geleden
@butterfly lees nogmaals , maar dan met begrip. dankzij jullie propaganda zijn duizenden bedrijven kapot, mensen met depresie, mensen die echte ziektes hebben zoals kanker, kunnen niet op tijd worden behandeld. mensen, die zelfmoord plegen, mensen met depressie. Hoe zou je voelen als je 30 jaar ergens voor werkt en ineens word alles van je afgepakt. geen omzet, geen klanten, geen werk.
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
U vindt vooral jammer dat ZML niet 1 op 1 uw mening kondigt.
Jari Bijma
Jari Bijma 3 maanden geleden
1:28 inderdaad erg laf. Hem vergelijken met een terrorist. Die Lubach spoort zelf ook niet, maar dat maakt hem nog geen terrorist.
Jell0zz
Jell0zz 4 maanden geleden
Bos Cultural-Appropriation op z'n hoofd? OK. SJW Arjen kalm aan maar hoor. Wat had je gezegd als ie kaal was geweest? Die skinhead? Wat speel je het op de man in plaats van op de inhoud van zijn betoog.. Treurig.
Raymond Doetjes
Raymond Doetjes 4 maanden geleden
Geregeerd door absolute debielen en achterbakse corrupte honden!
Jell0zz
Jell0zz 4 maanden geleden
Avondklok is kansloos, bijna net zo kansloos als er tegen rellen of als agent met een waterkanon iemand tegen een stalen constructie aan smijten. Edit: Omdat ze niet doelmatig & niet proportioneel is, niet in mijn ogen en niet in die van de lagere rechter. Daarna is daar naar mijn weten niet eens meer over gediscussieerd.
Arthur
Arthur 4 maanden geleden
We kunnen niet anders doen dan stemmen op FVD dan komt er pas verandering Weg met Rutte!
Bart Van Riel
Bart Van Riel 4 maanden geleden
Want de IC bezetting is een derde van wat het maximaal mag zijn dus moeten de economie en vrijheden kapot gemaakt worden
Peter Van den Berg
Peter Van den Berg 4 maanden geleden
Ja. En als je die dag om 20:00 in slaap was gevallen dacht jij dat de avondklok nog steeds opgeheven was.
Herman Koopman
Herman Koopman 4 maanden geleden
Arjen's producer Irene vd Brekel is de vrouw van Ollongren.
butterfly
butterfly 3 maanden geleden
Jensen, Willem Engel, Baudet worden gefinancierd door de gek Trump. En triste is dat Trump meer geld heeft dan alle D66'ers bij elkaar.
SocialHostage
SocialHostage 4 maanden geleden
Geen graantje kritiek op de avondklok! 88% bleek tegen via een NPO poll!
Tristan Leusden
Tristan Leusden 3 maanden geleden
@SaffronCake s true
SaffronCake s
SaffronCake s 3 maanden geleden
@Tristan Leusden de waarheid is er. Alleen willen de meeste het niet zien of horen. En krijg je meteen lebel gekie en zo
Tristan Leusden
Tristan Leusden 3 maanden geleden
@SaffronCake s precies, dat houden ze gewoon bewust achter omdat als de waarheid naar buiten komt ze door de mand vallen. En met die peilingen ben ik wel benieuwd naar hoeveel en wat de leefdtijdsgroepen zijn van al die mensen. 3 kwart van de voorstemmers zullen waarschijnlijk tussen de 45/70 jaar zijn die avonds toch niet buiten komen en niks mee van doen hebben. En de tegenstemmers weten niet eens van de peiling of wordt ze niks gevraagd.
SaffronCake s
SaffronCake s 3 maanden geleden
@Tristan Leusden ja 2000 op een bevolking van 17 miljoen. Ik wil weten wat heel Nederland denkt. Niet een zielig percentage van 2k
Tristan Leusden
Tristan Leusden 3 maanden geleden
Inderdaad. Maar helaas waren er 80% die er voor waren volgens de 2000 ondervraagden van Hart van Nederland op sbs.
Alex Bicker
Alex Bicker 4 maanden geleden
Hahah de zinnen 🤣
Herman Koopman
Herman Koopman 4 maanden geleden
Die arjen lijkt wel jaloers te zijn op willem engel... En wat is z'n probleem met dreadlocks? Alsof ie zelf zo'n mooi kapsel heeft...
F4682
F4682 4 maanden geleden
Na dit filmpje weet ik t zeker. Deze mensen in de media zijn verplicht om het eens te zijn met al die maatregelen. Het kan niet zo zijn dat zij toevallig allemaal zo blind geloven in de staat.
Herman Koopman
Herman Koopman 4 maanden geleden
Arjen's producer Irene vd Brekel is de vrouw van Ollongren.
BurtonVII
BurtonVII 4 maanden geleden
Beter waardig ontslag genomen,.. LuBark
Johar Boonman
Johar Boonman 4 maanden geleden
Tot 4:18 dacht vond ik dit een goede, objectieve video. Toen bleek toch weer dat Arjen een hekel heeft aan mensen en een voorliefde voor overheidsbelangen. Gaan je views omlaag als mensen weer naar buiten mogen of wil je gewoon graag een spuit in je gezonde lichaam?
S
S 4 maanden geleden
Kneusje
K.I.P. TV
K.I.P. TV 4 maanden geleden
wat valt er te lachen om een avondklok? wat valt er te lachen om de benarde situatie waarin veel mensen zich nu bevinden? Wat valt er überhaupt nog te lachen? we gaan een tijd in waar niet veel meer gelachen kan worden, veel mensen zien dat nog niet in. Ik ga nog even wat geld bijdrukken.
K.I.P. TV
K.I.P. TV 3 maanden geleden
@Boudewijn J.M. Kegels duurt nog wel ff hoor:-)
Boudewijn J.M. Kegels
Boudewijn J.M. Kegels 3 maanden geleden
Als je klaar bent , meld je je dan even?
Casius price
Casius price 4 maanden geleden
Ik vond je vroeger goed maar tegenwoordig ben je gewoon een hielenlikkertje van de staat geworden. Alleen al het feit dat je hier geen kritisch woord over te zeggen had
Dominic Kos
Dominic Kos 4 maanden geleden
Dit is ook gewoon de staatshofnar
Okidoki
Okidoki 4 maanden geleden
De rechter zei onder andere ook dat het kabinet de avondklok niet voldoende onderbouwd had. Dus naast het juridische gerommel, (niet voor het eerst onder Rutte) nog een uitstekende reden waarom een rechter correctief kon handelen. Kun jij Willem Engel wel uitschelden voor proleet, maar dat doet niets af aan de uitspraak. Verder heeft een rechter geen mening - hij spreekt recht. Tenminste, als het goed is. Dus jouw aanname dat de rechter het eventueel prima zou vinden, die avondklok, slaat ook nergens op. Dan lijkt dus de rechtspraak nog intact na die uitspraak.. Maar nee! Het demissionaire kabinet frommelt er snel een of andere spoedwet doorheen in 3 !!!!!! dagen. Daar zou de kritische noot best over mogen gaan! Dit zou niet misstaan in dictaturen of regiems waar we allemaal kritiek op hebben: Hup, we schuiven even snel een rechterlijke uitspraak opzij.
Okidoki
Okidoki 3 maanden geleden
@Fermitu Poupon Verlicht mij oh groot talenwonder! Ik zag inderdaad een domme "zij" staan en die veranderd in "zei". Nog meer fouten die "tergend" zijn? Jammer van je laatste alinea, daar gooi je weer een mening in net als Lubach, die juist je onderbouwing minder glans geeft.
Fermitu Poupon
Fermitu Poupon 3 maanden geleden
Even je tergend slechte spelling daar gelaten. Je mist dus het hele punt van wat er gebeurd is. De eerste avondklok was inderdaad niet volgens de correcte procedure ingevoerd, daar heeft de rechter dus terecht een streep door getrokken. Toen is er direct beroep ingediend, dat op verzoek van Viruswaanzin is uitgesteld, waarna een andere rechter heeft besloten dat het belang van de volksgezondheid dusdanig zwaar weegt dat de uitvoering van het de eerste uitspraak moest wachten tot het beroep gediend had. Dit gebeurt wekelijks in de rechtbank en dat is maar goed ook want het scheelt een boel onduidelijkheid. Nu heeft het kabinet een nieuwe spoedwet gemaakt en door de kamers gejast in recordtempo, met een nieuwe avondklok die staatsrechtelijk gezien dus wel correct tot stand is gekomen. Deze avondklok is dus gewoon geldig en dit is ook niet waar de rechtzaak om gaat. Alles wat nu eigenlijk nog uit het hoger beroep kan komen is een vonnis dat alle boetes die zijn uitgeschreven onder de eerste avondklok moeten worden teruggedraaid. Er is dus geen gerechtelijke uitspraak opzij geschoven en de avondklok zoals die er nu is, is weldegelijk geldig. Oja en Willem Engel is zeker een proleet. Zoon van de Krottenkoning van Rotterdam. Dat ze gezellig naar de camping gaan.
Boudewijn J.M. Kegels
Boudewijn J.M. Kegels 3 maanden geleden
Inderdaad. Waar is de trías política gebleven? Maar goed ik heb hierover ook alleen maar de klok horen luiden.
bubblewrapped
bubblewrapped 4 maanden geleden
Ik vond het vooral komisch hoe al die wappies "de vrijheid" gingen vieren en deden alsof het eerste oordeel van de rechter grondwettelijk was, maar het tweede oordeel niet. De wappies snappen ook gewoon niet dat de uitspraak van de rechter helemaal niet over de avondklok ging en doen dus alsof een rechter heeft gezegd dat de avondklok fout is.
Daniel Music
Daniel Music 4 maanden geleden
Ze durven ook niet eens meer echte kritiek op de overheid te hebben. Van t concept Satire is weinig over.
Global Progressive House
Global Progressive House 4 maanden geleden
Waarom stopt de show Zondag met Lubach?!!!
Siebe Adema
Siebe Adema 4 maanden geleden
De rechter heeft inderdaad (zoals Lubach keurig aangaf) primair de vordering van Viruswaarheid toegewezen vanwege schending van het verbod van détournement de pouvoir (vertaling = machtsmisbruik). De regering heeft volgens de rechter een besluit genomen op grond van een bevoegdheid die niet voor dat doel is verleend, zie art. 3:3 Awb voor de definitie hiervan (regering valt echter niet onder de Awb, maar heeft zich wel te houden aan algemene rechtsbeginselen die zijn verwoord in o.a. de Awb). De rechter is verder ook inhoudelijk ingegaan op de regeling van de avondklok. Zij heeft daarbij geconstateerd dat er niet is voldaan aan de eisen van de proportionaliteit (staat niet in verhouding tot de gemaakte schade + effectiviteit is niet te staven met objectieve feiten) en de subsidiariteit (andere maatregelen/advies, waren mogelijk). De rechter wees de vordering dus ook op inhoudelijke gronden toe. Lubach heeft dus niet goed gekeken naar de uitspraak van de rechter nu hij zegt dat de rechter het niet per se oneens was met de avondklok an sich. De avondklok is dus volgens de voorzieningenrechter gebrekkig aan alle kanten: 1) niet legitiem, 2) niet proportioneel en 3) niet noodzakelijk. Ik hoop daadwerkelijk dat dit een fout is die de redactie zal herstellen. DE RECHTER WAS DUS OOK TEGEN DE AVONDKLOK voor de duidelijkheid.
M de Jong
M de Jong 4 maanden geleden
Hoop dat die avondklok permanent in de wet blijft. Ook als we straks allemaal gevaccineerd zijn, kan het virus altijd muteren. Meeste mensen hebben 's avonds toch niks buiten te zoeken. Vind het ook een schande dat Nederland niet zoals Spanje, mondkapjes verplichting op straat heeft. Zou ook voor de zekerheid een afstand van 2 meter, bij de wet vastgelegd willen hebben.
M. vdW.
M. vdW. 4 maanden geleden
0:33 het programma van deze robot loopt vast
Tarik trading
Tarik trading 4 maanden geleden
jammer dat lubach steeds meer een overheidspop aan het worden is
Kenneth
Kenneth 4 maanden geleden
Willem Jengel
Strange experiments
Strange experiments 4 maanden geleden
Blij dagdienst het laatste seizoen is vond het altijd leuk maar dit seizoen is echt helemaal ...
Heisenberg Migos
Heisenberg Migos 4 maanden geleden
Arjen je mag de ergste ziektes krijgen. Als t maar geen corona is. Dat is op het moment een van de veiligste virussen. Incest volk niet meer niet minder.
Borgio Besieger
Borgio Besieger 4 maanden geleden
Lubach toch stemmen op Baudet eindstand 🤣
Dutch Exploration
Dutch Exploration 4 maanden geleden
De manier waarop de rechter zich alleen al opstelt is ronduit schandalig
Lux Moto
Lux Moto 3 maanden geleden
Hoezo?? Is het schandalig dat er nog instituties zijn die de beslissingen van een kabinet op hun grondwettelijkheid controleren? Misschien de rechtsstaat afschaffen? Overal alleen nog 'yesmen' neerzetten? Geen kritische pers, geen kritisch parlement, geen kritische rechterlijke macht. Lang leve de autoritaire staat. 'Now you do what they tell you, now you are under control' ....30 jaar oud, actueler dan ooit.
Digibetocratie | Zondag met Lubach (S13)
14:41
vpro zondag met lubach
Weergaven 564K
Janssen-vaccin | Zondag met Lubach (S13)
5:53
vpro zondag met lubach
Weergaven 444K
Newton’s GRAVITY DEFYING Puzzle!! 😯 #Shorts
0:41
Coronatesten | Zondag met Lubach (S12)
20:21
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
Herstel-NL | Zondag met Lubach (S13)
7:14
vpro zondag met lubach
Weergaven 405K
WW2 - OverSimplified (Part 1)
13:46
OverSimplified
Weergaven 56 mln.
We mogen weer stemmen & Nieuwsuur | Zondag met Lubach (S13)
11:54
Train shame - Sunday with Lubach (S10)
14:23
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
Dutch identity - Sunday with Lubach (S06)
15:21
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
The Largest Star in the Universe - Size Comparison
11:59
Kurzgesagt – In a Nutshell
Weergaven 19 mln.
Uyghurs | Sunday with Lubach (S11)
13:07
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
Elderly - Zondag met Lubach (S05)
13:36
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
Newton’s GRAVITY DEFYING Puzzle!! 😯 #Shorts
0:41
Trobi - Paradise ft. Qlas & Blacka
2:26
Reunion With My Brother
19:31
Deji
Weergaven 5 mln.
Guess the sound challenge🎵 #shorts
0:27
Tsuriki Show
Weergaven 154 mln.
when the food might be bussin? | Kitchen Nightmares
13:31
Kitchen Nightmares
Weergaven 1,3 mln.